Meny

forrett/starters

 

Gamlas Tartar av Indrefilet med urtevinaigrette, sylta gulbeter, creme fraiche, sprø surdeig, gravet eggeplomme

Kr 139;-

Allergener: 1, 3, 7, 10, 12


Langos med reker, creme fraiche, rødløk, sylta gulbeter og ørretrogn

Kr 139;-

Allergener: 1, 2, 4, 7, 12

 

HOVEDRETTER/MAIN COURSES

 
 

Biff Indrefilet med bearnaisesaus, asparages, gulrot, saltbakt
sellerirot, bakte cherrytomater, persille og valg av potet

Kr 386;-

Allergener: 3, 7, 9, 12


Gamlas Burger av Høyrygg med dressing, krispisalat, bifftomat, sylta
rødløk, cheddar og bacon serveres med pommes frites og aioli

Kr 259:-

Allergener: 1, 3, 10, 12


Stekt Ørret med kald urtesaus, sukkererter, sjalottløk, savoykål,
cherrytomater, reddik, sylta gulbeter og valg av potet

Kr 329;-

Allergener: 4, 7, 12


Schnitzel av svin, tartarsaus, erter, sitron samt ansjossmør og valg av potet

Kr 298;-

Allergener: 1, 3, 4, 10, 7


Moules Frites med grillet surdeigsbrød og aioli

Kr 269;-

Allergener: 1, 2, 7, 12, 14


Cæsarsalat med grillet kylling, bacon, krutonger, romanosalat og parmesan

Kr 198;-

Allergener: 1, 3, 4, 7, 10

 
 
Valg av Poteter

Saltbakte poteter

Pommes frites

Ovnsbakte poteter


Extra Tilbehør

Saus 35;-

Potet 35;-

Surdeigsbrød 35;-


 

Dessert

 
Creme brulée 


Kr 129,-

Allergener: 3, 7


Vaniljeparfait med glasert rabarbra, mandelflarn


Kr 139;-

Allergener: 1, 3, 7, 8 


ALLERGENER

Husk og si ifra til din servitør om allergener

1. Gluten (1a, hevte 1b, rug 1c, bygg 1d, havre 1e, spelf 1f, korasan hevte)
2. Skalldyr 3. Egg 4. Fisk 5. Peanøtter 6. Soya 7. laktose 8. nøtter 9. sellerirot
10. sennep 11. sesamfrø 12. svoveldioksid/sulfitter 13. lupin 14. bløtdyr

 

 

vinkart

 
Musserende

PROSECCO D.O.C

FL/549,-
GL/119,-

TAITTINGER BRUT
FL/1059,-


Rosevin

MIRADOU
Middels fyldighet, tørr, med herlig aroma av jordbær, bringebær, kirsebær
og rips. Avslutningen er frisk og leskende

FL/549,-
GL/119,-



Rødvin


Husets Rødvin / CHEDA

Ren, fruktig, umiddelbar og saftig, preg av røde og mørke bær, innslag
av urter og fat

FL/549,-
GL/119,-

 Valpolicella Classico Ripasso
Typeriktig og intens aroma av frukt. Kirsebær og hint av vanilje. Fyldig og
strukturert smak med mye frukt og hint av pepper.
Vinen lagres på eikefat i 18 måneder.

FL/659,-
GL/155,-

Piemento Barbera

Ung og saftig med litt undermodent preg av røde og mørke bær, grønn
urt og krydder

FL/659,- 

GL/155,-


Mauro Sebaste Barolo Tresuri
Stor og god start med god syre, godt med tanniner, god tørr fast og lang.

FL/1199,-


Hvitvin

Husets Hvitvin / Chardonnay
Tydelig preg av sitrus, litt urter, hint av steinfrukt og lang
ettersmak.
FL/549,-
GL/119,-



Vicar’s Choice Sauvignon Blanc
Typeriktig og intens aroma av frukt. Kirsebær og hint av vanilje. Fyldig og
strukturert smak med mye frukt og hint av pepper.
Vinen lagres på eikefat i 18 måneder.

FL/659,-
GL/149,-


Chablis Sainte Claire Brocard Vieilles Vignes

Smakerne vedvarende og frisk, godt balansert syre og fruktighet.

FL/659,-

GL/149,-

 

 

drikke/øl/cider

 
Mineralvann

48,-

Kaffe/Te

38,-

Brus

48,-

Carlsberg fat 0.5L

105,-

Kronenbourg 0.5L

109,-

Brooklyn IPA 

119,-

Pære cider

89,-

Brooklyn Special (alkoholfri)

64,-